Lotus Relax Cruise

Vill du boka rum och få bra priser - tryck på bilden...!

Nyköping & Sunlight Spahotell...!
Lotusbilar.se har nu besökt gamla tvålfabrik som har byggs om till konferens och spa anläggning, nämligen Sunlight hotell..! Att vi besökte Sunlight är ingen tillfällighet, vi letar nämligen efter bra stopp (relax) stationer för Lotus älskare, speciellt Spa med gym!

Kan nämna direkt att Sunlight hade vad vi sökte, gym av toppklass, stor simbassäng 25meter, två bubbelpool samt träningsmaskiner för flera muskelgrupper -Perfekt! Spa avdelningen var öppen, men behandling var stängt. Parkeringsplatsen är utomhus och har kamerabevakning vilket är perfekt för Lotus ägare, gratis var det också!

När det gäller rummet så var det gott om plats, men saknade dock ventilation -vilket resulterade till ett varmt och kvavt rum. Tänk också på att inte boka rummet mot gatan, där surrar nämligen en generator från ett mindre elcentral -hela natten, därför bör ni boka baksidan! Första kvälls och morgon intrycket var "skumt folk som bor där"...folk ligger på sofforna, gul uniformerade arbetar lite här och där, kläder hänger utanför fönster - vilket kan ge luffar intryck!  Vi bör också notera att gymmet är öppet för allmänheten, därav spring.

Om man ska tittar närmare på personalen så var vi väldigt nöjda och belåtna, bra service och trevliga!!

Slutsumeringen måste ändå få bra betyg, 3½ av 5, detta baseras på att besöket kostade 995kr för ett dubbelrum samt bra priser på alkohol dryck och mat! Enkelt och trivsamt!

sunlight-hotell.jpg

+ Lugnet och gymmet.
+ Priserna på mat och dryck (glutenfritt bröd:)
+ Parkeringsplatsen är utomhus med kamerabevakning.

- Spa personalen var på semester
- Rummet saknade ventilation
- Som hotellgäst så får du ingen fördel på gymmet

www.Lotusbilar.se kommer att besöka Sunlight Hotell igen:)

________________________________________________

Har du några bra tips på Cruise Hotell? Kontakta Lotusbilar.se -för vem vet, vi kanske åker till ditt hotell och skriver några rader, recensioner och omdöme :)
aki-lotus.jpg
Kontakta:
aki.vaattovaara@lotusbilar.se

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)