Samarbete med Lotusbilar.se

2013-07-19 Idrottsföreningar & bloggar!
Inom kort så kommer Lotusbilar.se införa ett samarbete med Idrottsföreningar och bloggare. På sidan (till salu) så kommer vi att annonsera/sälja Lotus bilar varpå vi kommer att skänka 5000kr till (1st) idrottsföreningen eller bloggaren som har en anknytning till köparen (en köpare, först till kvarn så att säga). Idrottsföreningen och bloggaren måste dock marknadsföra www.lotusbilar.se på sin hemsida med ikoner/bilder/text/länk som Lotusbilar.se har skapat.

Samarbetet är för att vi vill vissa och ge vårat stöd för idrottsföreningar samt bloggare!


Idrottsföreningar eller bloggare som vill inleda ett samarbeta med Lotusbilar.se, måste uppfylla följande punkter.

1. Anmäld ditt samarbete till Lotusbilar.se via mail, detta är erat bevis för ett samarbetsavtal.

2. Ni måste använda bild/ikon som har skapats av Lotusbilar.se -bilden måste vara synlig på idrottsföreningens eller bloggares hemsida (första sidan) på hemsidan!

3. Bild/ikon finns på den här sidan (nedan) som ni skall kopiera och infoga på eran hemsida.

4. Bilden/ikonen måste vara länkad från eran hemsida, som är följande: www.lotusbilar.se

5. För att samarbetet skall godkännas eller vara giltig så måste köparen ha en anknytning till bilden/ikonen eller att köparen kan namnge/peka ut (1st) idrottsföreningen eller bloggarens hemsida som har Lotusbilar.se bild/ikon på sin hemsida -detta kommer att kontrolleras samma dag som köpet skall genomföras.

6. Om bilden/ikonen från Lotusbilar.se inte exciterar eller inte finns på idrottsförenings eller bloggarens hemsida (första sidan) samma dag som köpet genomförs så gäller inte samarbetet (detta dokumeteras med print screen).
  
7.Om följande punker följs ( 1,2,3,4,5 ) så ska Lotusbilar.se skänka (1st) idrottsföreningen eller bloggare med 5000kr. Detta gäller bara för (1st) såld Lotusbil, med andra ord: (1st) såld Lotusbil ger 5000kr till (1st) idrottsföreningen eller bloggaren!

8.Lotusbilar.se skänker (inte) 5000kr automatiskt till alla idrottsföreningen eller bloggare som har Lotusbilar.se bild/ikon på sin hemsida vid ett köptillfälle, endast (1st) idrottsföreningen eller bloggare vid ett köptillfälle (1st) såld Lotusbil som köparen namnger. 


För att idrottsföreningen eller bloggaren ska bli godkända som samarbetspartner med Lotusbilar.se så måste ni skicka ett mail med följande punker,
1. Namn: På kontaktpersonen
2. Mail: Mailadress till kontaktpersonen.
3. Mobil nr: till kontaktpersonen. (Vi kommer att verifiera med ett sms, där ni godkänner samarbetet med ett: ja)
4. Länk till: Idrotsföreningen eller bloggaren
5. Text: (Idrottsföreningens eller bloggarens namn) godtar samtliga punkter (1,2,3,4,5,6,7,8) och godkänner ett samarbete med Lotusbilar.se. När ni är godkända så får ni ett mail med ett nr som vi verifierar med ett sms.
stopp!


Länk till bilderna: www.lotusbilar.se
Exempel på bild och länk på höger sida
Samarbetet gäller/datum: 2013-07-19

lotusbilar-cars.jpg
6,50 x 7,50


794-lotusbilar.jpg
7,94 x 9,21


lotus-bilar-car.jpg
8,82 x 8,50


lotus-bilar-cars.jpg
10,58 x 8,82

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)